Mela - szuka domu

Wiek: ok 2 lata
Miasto: Szydlowiec
Województwo: mazowieckie

Mela, kuzynka dalmatyńczyka i może wyżła. Przeszła pod nasza opiekę, a wcześniej pomagało suni Stowarzyszenie "Pomagajmy zwierzętom", które opisało ja tak: "Cichutka i spokojna, zaufała mi w ciągu kilku minut. Niestety nie miałam jej dokąd zabrać, Była bardzo wychudzona, zimnej nocy mogłaby nie przeżyć. Ma może dwa lata, czyściutka, jeszcze zadbana, niestety nie umiała poradzić sobie na ulicy. Jest raczej mała, do polowy łydki."

Nasza Mela jest bardzo smutnym psiakiem, potwornie boi się zostawać sama. Nie można jej zostawiać bez opieki, strasznie płacze, próbuje wydostać się z pomieszczenia by być z człowiekiem. Sunia nie umie sobie poradzić z porzuceniem. Musimy jej pomoc najlepiej jak potrafimy, dlatego umieściliśmy ja u naszego zaufanego szkoleniowca, by nauczyć ja jak radzić sobie z problemami. Piotr jest ''geniuszem'', pomoże psiakowi. Potrzebujemy Waszej pomocy; miesięczny koszt nauki życia od nowa to 600zl. To dla nas bardzo dużo, gdyż naszych podopiecznych utrzymujemy z datków, wiemy jednak że warto, dla Melci. Każde kolejne uratowane życie to ogromny sukces i satysfakcja. Z całego serca prosimy o wsparcie.

Kontakt w sprawie adopcji
Kasia - 696 077 211

Paulina - 739 035 205

Magda - 505 034 341

Jeśli nie jesteś w stanie adoptować Meli, możesz wspomóc ja finansowo niewielkim datkiem. Fundacja utrzymuje swoich podopiecznych wyłącznie z datków dobrych dusz, za każdą złotówkę ogromnie dziękujemy!
Dopisek: Cele statutowe - Mela